Associació Cultural La Bardisa

4 de cada 5 alcampellencs recomanen esto blog

Un resum de l’estiu bardisaire 2012

L’estiu va començar amb la visita del grup La Kimera teatro a les terres alcampellenques, per dur-mos la seua adaptació de l’obra ‘La dama boba’ de Lope de Vega, que ells van titular ‘De Finea y Nise’. Una representació captivadora, amb una posada en escena senzilla alhora que envoltant.
 
Ja al juliol, arribava la segona edició de la FESTA JOVE. La festa va començar amb una guerra d’aigua per als petits i no tant petits, la tarda del dissabte 14 de juliol.
 
 
Pel pregó inicial de la mateixa nit, l’associació Cultural La Bardisa comptà amb una pregonera jove i excepcional; l anostra sòcia Leti Simó, de 24 anys i a les portes del Doctorat.
 
 
L’ambient es caldejà amb els Diables de Lleida, que van oferir un espectacular Correfoc de més d’una hora de durada, pels principals carrers de la població, enlluernant a totes les edats. Un espectacle que il·luminà els carrers d’Alcampell i durant una estona omplí  els carrers amb l’olor de la pólvora.
 
 
La festa va continuar fins a rebre al sol del diumenge, amb els Djs Skuatx i Robert Romero, del Deluxe Team (Almacelles).
 
El dia 20, la població sortí al carrer per honrar a la seva patrona, Santa Margarida, amb una missa que finalitzà amb la tradicional coca amb xocolata oferta per les mestresses de Casa.
 
 
La actuació el diumenge 22 de la Rondalla de Veterans de Binéfar, donava per finalitzada la festa. Casi 6 hores de jotes, començant a les 12 del migdia amb la missa baturra i allargant-se fins passades les 5 de la tarda, que va portar l’alegria per tots els carrers d’Alcampell.
 
 
Cal destacar l’èxit d’aquesta segona edició de la Festa Jove, amb una major concurrència i participació en tots els actes respecte a l’any anterior.
 
L’estiu continuà, tranquil·lament, amb les sessions de cine a la Fresca (durant els dijous d’agost) i amb les caminades a la fresca. Xino xano, ens vam plantar a la Festa Major. Un any més, des de La Bardisa vam intentar que la festa arribés a tothom.
La primera nit, el grup de percussió ‘Bentukada’ de Benabarri, van ser els encarregats de ficar ritme al començament de festa, que continuà més tard amb una sessió d’allò més variada a càrrec del Dj Guo.
La nit de Sant Ramon, se’ns va fer de dia, i ja sent matí de dissabte, la xaranga dels Helvéticos, ens van recollir per continuar fent l’última volta de la nit pels carrers, per alguns la primera del dia.
Amb les piles encara no esgotades, i després d’una exitosa sessió de la Maxima FM la mateixa xaranga mos va tornar a recollir, per dur-mos a fer les últimes voltes de la festa pel nostre lloc. Ja només quedava anar a recuperar hores de son, i bé, a empastifar-mos una mica amb les cucanyes de la tarde.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Error: Twitter no responde. Por favor, espera unos minutos y actualiza esta página.

A %d blogueros les gusta esto: